//Little Paris ♕
Dia Dah Berubah !
Friday, 23 November 2012 @ 11:19 am | 0 Eiffel [s]

<
ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟﺮﺤﻤﻦ ﺍﻟﺮﺤﻴﻢ

Hello and Assalamualaikum guys. Harini rasanya macam nak update blog pulak. Haha. Rasanya mesti korang tak baca kan. Haha. Kalau tak baca pun takpe, kita tak kesah. Nak story pasal kita gaduh dengan "Dia". Time holidayss nie, kitaorang dah tak sehaluan. Cehh, bahasa berbunga bunga. Wkwkwk. Sekarang nie dia dah banyak "berubah". Tak tahu pasal apa. Lepas je dia pergi training, dia terus takde masa untuk kita. Text dia? Bukan dia nak reply. Taktahulah dia busy ke apa ke. Maybe dia text orang lain kot. Kadang kadang kalau dia online, takde pon dia "Im". Sejak dia pergi training nie, kitaorang dah banyak "Bergaduh". Tak tahu lah pasal apa. Semalam pun gaduh juga. Kita paling pantang kot orang main "test test" nie. Ingat bahan uji kaji ke main test test? Dia cakap dia saje nak test kita camne, sebab nak tengok perangai kita, hah kau, sekali kita naik angin, baru dia tahu. Kita text dia cakap kat dia "saya takkan marah kalau takde sebab". Lepastu dia boleh reply, yang kita nie memang "suka marah marah". Errkk -.- Mana entah dia tahu.

Hmm. Awak, saya taktahu lah pasal apa sekarang nie kita selalu sangat gaduh. Pasal mende kecik pun boleh gaduh. Saya rindu time first time kita mula text. Awak banyak gila masa dengan saya. Sekatang nie, awak langsung takde masa untuk saya. Yelah saya faham awak pergi training, tapi sekarang nie kan awak dah balik dari training awak, takkan takde masa lagi untuk saya?? Saya tahu awak je ada jawapan tu! Saya taknak kot kita gaduh lagi. Penat tahuu! Awak tahu tak, saya rindu nak text dengan awak. Everynight, saya tunggu text dari awak, tapi takde pun. Saya nak text awak, tapi saya takut takut mengganggu awak. Kadang kadang saya fikir awak dah lupakan saya ke. Maybe memang awak dah lupakan saya terus. Takpelah kalau awak dah lupakan saya, itu hak awak kan? Saya boleh buat apa. Saya just nak awak tahu satu je yang "SAYA SAYANG AWAK :* Saya harap awak tak tinggalkan saya macam mana ex saya buat kat saya dulu :( " Hihi ^^ Penat dah kot menaip, takut kang nanti terTypo pulak. Hehe, Okaylah Guyss, Byebyee :) Thanks reading and enjoy reading this entry :D

Do You Know, Everyday I Late To Sleep Just Because I'm  Waiting For Your Good Night Message <3


Older Post | Newer Post
Little Paris

Hi peeps! I'm Zulyana. Welcome to Paris!
Direspect me? Fuck you bitch ♡
♧ Bonjour ♧
Facebook | Twitter

Navigate

Diary About Me Stuffs Linkies

Eiffel Tower


Hearted
Daisypath Anniversary tickers
Let's Shout !



The Credit

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Anak Yahya
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!