//Little Paris ♕
Final Exam Around The Corner !
Saturday, 24 November 2012 @ 2:39 pm | 0 Eiffel [s]

<
ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟﺮﺤﻤﻦ ﺍﻟﺮﺤﻴﻢ


Assalamualaikum and hye guyss. Haha. Muka kita je kot yang update blogg. Yelah lepas nie takde masa dah nak update update blog semua nie kann sebab nak exam dah. Jangan rindu rindu kita pulakk!! Nanti tak senang pulak kita nak jawab exam, asyik fikirkan korang jee *perasann* Tak lama lagii tuuuu!!! Lagi tinggal satu hari jeeee :( Isnin nie start berperang sampailahh Jumaat. Lepastu boleh lah enjoyyy and boleh pergi trip dengan kawan kawan and crushh! Yeayyyy! Bebas! Merdeka!!! Yuhuuuu! Lagi satu tak boleh dah nak tengok "Crushh" and dia pun dah tak boleh nak usya usya kita macam selalu dia buat time kita nak balik.  Sadd gilaaa :( Hope dapat jumpa dia lagi lepas niee ^^ Berbalik pada entry kita nie, kita takut gila nak exam, takut tak lulus, dah exam SDKA pulak tu, haiyaaa seram sejuk je rasa mana taknya kita nie students yang malas nak baca buku pe semua nie. Dah trial haritu, "Ibadat" je yang lulus. Yang lain macam haremm! Failed! Soalan dia gempak tak gempak ah. Mencabar minda kita yang tak baca buku. Mencabar minda kita yang dok selak selak buku bukannya baca sebab sibuk dok online time ada masa free. Ni lah akibatnya malas nak membaca. Hehe. Kita bukannya ulat buku pun, dok menghadap buku 24 jam. Kalau ulat muka buku tu memang kita. Tapi exam kali nie kene study betul betul kalau tak lulus, memang buang masa je pergi sch every Saturday, korbankan tidur korbankan apa semua semata mata nak pergi tuntut ilmu.

Maybe minggu depan takde apa apa story yang perlu diupdate sebab busy nak study. Maybe lepas exam baru boleh update story story yang gempak. Yelahkan, kita nak pergi study, mana taknya satu habuk pun tak baca lagi. Satu buku pun tak dikhatamkan lagi. Malas punya pasal. Hahahahax. Tapi kena lah rajinkan diri jugaaa. Malas dah nak ulang tahun depan, Doa doakan lah kejayaan kitaa, Hehe, nanti boleh joint kita pergi "Konvooo". Cam best je tengok akak akak and abang abang senior senior tahun lepas lepas pergi konvo *Jealouseeee!* Haha. Btw, nak wish "Goodluckk" dekat Zaharozad , Syeera , Arisha , Fyqah , Syamim , Sixth Studentsz ,Wanie , all SDKA Candidate and expecially to "My Lovelyy Crushh <3. Hihi, sorry crush, saya tak dapat nak mentio your name, saya takut nanti karnag tak pasal pasal pulak kecoh kan pasal kita. Karang ada pulak hot story yang kita nie "COUPLE!". Memang tak ahh! Papepon, hope korang dapat results yang gempak, dapat harumkan nama sekolah and hope kita dapat pergi konvo sesameee!! Doakan kejayaan kita and kita pun akan doakan untuk korangg!! Do the bestt myy loveeeess!!! Okayylahh byee alls :* Enjoyy readingg this entrryy.
Goodluck On Your Exam Guysss :* Do The Bestt !! Wish Me Luckk !


Older Post | Newer Post
Little Paris

Hi peeps! I'm Zulyana. Welcome to Paris!
Direspect me? Fuck you bitch ♡
♧ Bonjour ♧
Facebook | Twitter

Navigate

Diary About Me Stuffs Linkies

Eiffel Tower


Hearted
Daisypath Anniversary tickers
Let's Shout !



The Credit

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Anak Yahya
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!