//Little Paris ♕
Miss Him !
Thursday, 20 December 2012 @ 12:35 am | 0 Eiffel [s]

<
بسم الله الرحمن الرحيم




Hai and Assalamualaikum peeps :) Kay lama tak update blog. Seriously rindu gila nak menaip panjang panjang dan mulalah berlakunya banyak Typo *Tutup muka*. Eh padahal baru minggu lepas kot update. K abaikan. Btw, sejak kebelakangan nie, phone aku senyap sunyi sepi woo. Getaran pon takde. Yelahkan takda siapa nak text *cedih*. Dulu adalah someone nie yang selalu text kita, tapi sekarang kitaorang dah jadi macam musuh, dia buat haluan dia, kita buat haluan kita even dah lama berkawan. Tak tahu pasaipa jadi cemtu. Maybe dia dah bosan kot layan kerenah kita selama nie. K tapi kita takpernah marah, maybe sebab salah kita. Kay but for your information, now saya just anggap awak sebagai sahabat :)Saya sedar sebab sejak saya baca satu tweet nie. Ayat dia lebih kurang acmam nie 'kita tak boleh couple dengan sahabat baik sebab nanti kalau clash kita akan kehilangan sahabat kita and orang yang sayang ^^ , So sekarang saya faham saya dan awak tak boleh couple :D Kay saya boleh terima hakikat semua tuuu, Jangan salah faham okeyh!

Awak, k seriously saya rindu awak, rindu nak text dengan awak. Tapi nak buat macam mana, awak dah tak ingat kat saya kan? Awak dah lupa kat saya kan? Silap saya juga dulu suruh awak lupakan saya, saya tak beri awak ganggu saya sebab saya takut awak buat saya macam dulu. Awak kene faham waktu saya tengah marah sangat, semua ayat boleh keluar. Waktu saya couple dengan Apit dulu, saya buat perkara yang sama. Mintak clash secara tiba tiba. Dengan awak pun, saya mintak awak jangan ganggu saya. Waktu tu memang saya takde mood, Saya bukan sengaja nak buat cemtu. Saya harap awak faham.

Tapi mungkin awak takkan faham dan tak pernah faham. Btw saya minta maaf saya berkasar dengan awak haritu. Saya tak sengaja. Awak pun tahu saya macam mana kan? Bukan sehari awak kenal saya, dah dekat 10 bulan kita berkawan, takkan awak tak faham dengan mood saya yang tak tentu pasal tu. Tapi salah saya juga, marah awak tak tentu pasal. Awak, kalau macam nielah caranya, baik tahun depan saya tak pakai phone or tukar number. Itu lagi bagus kan? Itu lah menyenangkan hidup awak kan? Yelah selama nie hidup awak tak tenteram sebab saya, sebab saya selalu ganggu awak. Apa gunanya kawan kalau takde masa langsung dengan kawan sendiri.

Awak kalau macam ginilah cara awak , baik saya tak terima awak sebagai kawan saya semula. Tahu tak menyakitkan hati? :P Huarggh!! Menyesal kot terima awak sebagai kawan saya. Mana ayat awak "Kawan untuk selamnya?". Selamanya ke kalau macam nie? Oh maybe "kawan untuk tahun nie je, tahun depan tak payah dah kawan kay?" Hahahahaha. Kita jadi lawan. Tu yang lebih baik. Mesti awak suka gegila kan? Kay awak dont worry, nanti saya takpakai phone or tukar number taw. Saya pernah cakap kat awak kan? Haha :) Moga awak happy dengan keputusan saya nie. Kay saya tahu lew awak ada insan yang teristimewa, macam saya takde, tapi takde ke masa untuk saya sebagai kawan? Oh dulu waktu awak ada insan yang teristimewa, ada je masa untuk saya?

K seriously awak dah banyak berubah. Awak tak macam ehem ehem yang saya kenal dulu! Takpelah bukan hak saya nak judge awak lebih lebih kay? Awak ingat tak waktu kita texting sampai pukul 2 pagi? Mesti awak tak ingat kan? Tapi takpe saya tak kesah pun :) Apeapepon, saya doakan kebahagiaan awak sayang sebab saya pun dah ada someone yang teristimewa :* Saya nak awak tahu, now saya tak pernah berharap dekat awak sebab lagi saya rasa saya dah terfalling in love dengan si ehem ehem yang pernah jadi love saya dulu. Saya harap awak tak salah faham dengan saya and perasaan saya. Btw saya ada sesuatu untuk awak dari seorang sahabat utnuk sahabatnya *ececeh ayat* ;

Teman. Kita sungguh rapat. Aku menggelarkan kita sebagai teman tapi mesra. Aku sungguh-sungguh menyukaimu, namun kau menganggap aku hanya sebagai sahabatmu yang rapat. Kau sukakan aku hanya sebagai kawan. Apakah aku yang bersalah dalam hal ini?Aku sungguh tidak tahu apalagi yang harus ku jelaskan padamu.

Teman. Aku tahu kau tak mahu melukakan hatiku. Tetapi aku juga tak mahu diriku ini terus  terluka. Oleh kerana hal ini, biarlah kita menjadi teman tapi mesra. Aku tak mahu terlalu mengharapkan kau menjadi insan yang teristimewa dalam hidupku, kelak aku sendiri yang merana.

Teman. Apakah aku seorang yg jahat kerana terlalu berharap padamu? 5.gif  Aku tahu kau tidak akan pernah membuka pintu hatimu untukku. Aku tahu bukan kau memilih. Mungkin aku tak layak untukmu. Kau adalah seorang lelaki yang aku sanjungi dan aku hormati. Mungkin cukup kita hanya berkawan.

Teman. Adakah aku yang bersalah dalam hal ini? Teman untuk kali terakhirnya, aku memohon banyak-banyak kemaafan padamu kerana terlalu banyak mengharap padamu. Semoga kau bahagia dengan kehidupan barumu :) AKu harap kau tidak pernah lupakan aku.


Perasaaan rindukan seseorang yang istimewa di hati sangat bermakna. Tapi ianya lebih bermakna dan istimewa bila seseorang itu juga merindukan kita. Do you miss me?


Older Post | Newer Post
Little Paris

Hi peeps! I'm Zulyana. Welcome to Paris!
Direspect me? Fuck you bitch ♡
♧ Bonjour ♧
Facebook | Twitter

Navigate

Diary About Me Stuffs Linkies

Eiffel Tower


Hearted
Daisypath Anniversary tickers
Let's Shout !



The Credit

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Anak Yahya
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!