//Little Paris ♕
MY BEAUTIFUL MALAYSIA !
Sunday, 3 February 2013 @ 2:30 pm | 0 Eiffel [s]

<
ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟﺮﺤﻤﻦ ﺍﻟﺮﺤﻴﻢ

Event nie memang best :') Tersangat lah best. Wuu mohon buat lagi. Mende nie buat kat Pantai Tanjung Pahang. Start pukul 7 sampai 1 lebih. Penat gila, but tak kutip pun sampah :P Over acting jee. Kitaorang bertiga je buat sesama. Yang lain dengan geng dia orang leww :D Memula memang excited bila dah jauh malas gila. Dah penyakar tu buat hal. Macam orang gila je kene bawa penyakar, plastik sampah and sarung tangan tu. Sabar jelahh.

Ramailah jugak ada termasuk budak serabut tu. Ingatkan abang H ada rupanya takdeee. K sedihh :( Budak vokay punn ada. Yana suka tengok budak volay yang pakai beg hitam hijau. Handsome muka dia. But takboleh lawan kehandsomeman CRUSH Yana yang Yana sayang gegilee tuu <3. Tapi yang paling kelakarnyaaa, Takde satu habuk sampah pun kitaorang kutip. Haha. Kitaorang pemalass nak kutip mende tu :P Jumpa Abang Form 6 nie, kawannya crush Yana, Abang H. Hikhik ;D Tah pape je. Gaduh pasal nama sch. Jumpa Abang Dinn >< Lagi menyakitkan hatiiiii :P Waktu pergi tu budak comel tu kata, Zul jom bergambarr. Yana pun kata lah,haish ada tuttut kan. Dia kata biarlah, biarlahh :p But dia cute sangat. Haha

Dah lama siket orang tu suruh patah balik. So patah jeeelahh. Time nak otw balik tu, ada lah mamat sengal tahap kritikal nie cari pasal. Waktu tu tengah tunggu afiqah, tetiba si Atok sewel nie saje je letak penyakar tu kat kaki Yana lepastu dia buat donnow je. Dengan rasa tak puas hatinyaaa pergi kat dia macam nak ketuk pakai batang penyakar tu biar dia rasa. Tapi disebabkan rasa sayang dengan ada perikemanusiaan tu terpaksaalah delete niat tuu :3 Ramai kawan kawan dia kata tuu makwe kau. Eii dia punya pasal lah -.- Ramai macam terkejut tengok Yana nak ketuk dia pakai batang penyakar tuu :P

penyakar tu pun satu hal, asyik nak tercabut je, Yana dengan Fiqah pun tinggal je lah mende tu kat pantai tu, Tetibe Habib sewel tu menyampuk -.-

Habib - Weyh amek balik. Siapa suruh buang kat situ.
Me - Suka hatilah.
Habib - Ambik balik. Tu harta kerajaan.
Me - Suka hati akulah. Dia beri aku so tu aku punya.
Habib - *Merepek macam orang gila* 

Seriously sakit hati. Dah si AS tu pun cari pasal juga. Geramnya rasa, dengan kaki sakitnya lepastu hati pulak sakit. Gerammmmm! Kalau boleh dah lama campak diaorang tu dalam pantai tu biar hanyut :P Haha k tak sampai hati act. Leapastu kitaorang dah sampai pergi khemah amek air pe semua duduk balik. Time tengah minum tu , si Dia datang. Menyampahh -..- Tahu Yana marah lepastu mulalah panggil nama Yana bagai. Yana buat tekkesah je. Biar dia rasa. Yang sakit hatinya kemana Yana pergi dia mesti ada ><

Kitaorang makan dalam pkul 11 lebih kot. Tak tengok jam masa tu. Time nak habis makan tu si Dia text . Hishh , nampak je Yana tengah makan. Macam perhatikan Yana je waktu tu. Haha. K abaikan jelah dia :P But budak yang kat belakang Yana tu macam stress je muka :P Jealouse ke beby? Opss Yana takmau cari pasal dengan dia. Nanti habis dia tumbok Yana. K soryyyy ;D

Dah makan semua sampailah event untuk cabutan bertuah. Haha, Number Yana tak bertuah langsungg >< Apedaaaaa. Lepastu event tu habis kitaorang pun balik. Yana dengan Fiqah balik dengan Amal. Hihi waktu balik tu Amal suruh tunggu jap sampai kereta dah takdee , Tetibeeee Habib , si Dia dengan kawan dia lalu. Kwaja punya Habib cakap kitaorang muka pengemis. Rasa macam nak pelangkung je muka dia tuu. Tetibe text masuk, ada someone tuu wish Byebye. Wuhuuu, Mesti dia rindu Yana tuu , Rindu awakk jugaaa :P

Okay. Kitaorang jalan kaki sampai kat kedai makan tu. Tak jauh pun. Tapi happy gila. Best sangat. Mohon buat lagi tahun depan. Yang takboleh blahnya gaduh dengan dia. Selam dalam air karang :P

Saya tak lawan awak tadi sebab saya malas. Lagi satu sebab saya nie sayang kat awak. Kalau tak dah lama saya ketuk awak pakai penyakar tu lepastu selam awak dalam air and campak awak dalam pantai tu. Tapi saya tak sampai hatii :/


Older Post | Newer Post
Little Paris

Hi peeps! I'm Zulyana. Welcome to Paris!
Direspect me? Fuck you bitch ♡
♧ Bonjour ♧
Facebook | Twitter

Navigate

Diary About Me Stuffs Linkies

Eiffel Tower


Hearted
Daisypath Anniversary tickers
Let's Shout !



The Credit

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Anak Yahya
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!