//Little Paris ♕
HAPPY HOLIDAY :D
Monday, 25 March 2013 @ 12:03 pm | 0 Eiffel [s]

<
ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟﺮﺤﻤﻦ ﺍﻟﺮﺤﻴﻢ


Hye and Assalamualaikum cik adik dan cik abang yang comel comel tuu . How are youu ? Rinduu yana tak ? hahaha . Lama dah tak mengupdate dekat sini , act takde cerita punn . Disebabkan kebosanan melanda dan tangan ini rajin nak menaip so hari nak update lah siket :D Okey , how about your holidayy ? Mestii homework banyak kan ? And then mesti ramai yang merungut termasuklah Yana . Adatlah tu students dipenuhi dnegan homework bila cuti . Takpayah merungut sangat lahh .

Soo macam mana holiday korangg ? Best dokk ? Yana tak pergi mana mana pun , hanya duduk rumah , menggemokkan badan , mengadap laptop , mengadap twitter , mengadap facebook , menghadap handphone . Tulah kerja yang dibuat waktu cuti . Homework ? hujung minggu nak naik sch baru buat . Malas weyh , malas nak enjoy sepuas puasnyaa duluuu .



Sementara dia ada di depan mata awak, hargailah dia. Jangan bila awak kehilangannya, baru awak nak hargai dia. Menyesal pun tiada guna dah :)




Older Post | Newer Post
Little Paris

Hi peeps! I'm Zulyana. Welcome to Paris!
Direspect me? Fuck you bitch ♡
♧ Bonjour ♧
Facebook | Twitter

Navigate

Diary About Me Stuffs Linkies

Eiffel Tower


Hearted
Daisypath Anniversary tickers
Let's Shout !



The Credit

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Anak Yahya
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!