//Little Paris ♕
6 July 2013
Sunday, 7 July 2013 @ 12:06 pm | 0 Eiffel [s]

<
ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟﺮﺤﻤﻦ ﺍﻟﺮﺤﻴﻢ 

Hye guys . How are you ? Lama kan Yana tak update belog . Act i’m busy . Yelah banyak sangat pbs band 6 kene buat soo , seriously , takde ada masa nak menaip panjang berjela jela . Lagipun idea takde . *Kosong kosong kosong . Kemain pepagi ni nyanyi lagu Najwa . Keh3 . Sokay back to the entry , mesti uolls tertanya tanya kenapa tittle enrty kali nie 6 JULY 2013 kann . Entry yang lepas 170313 kann ? Okayy . nak tahuu takk ?


Semalam , 6 July 2013 telah berlangsungnya satu majlis gilang gemilang , Chewahhh ! *Muntah pink* . Act tu "Majlis Konvokesyen Sijil Darjah Khas Sekolah Sekolah Agama Daerah Mersing Tahun 2013" dekat "Dewan Politeknik Pengakalan Batu Mersing" J Hari yang bersejarah dalam kehidupan setelah sekian lama menuntut ilmu dekat sekolah agama selama 7 tahu .  Hari pertama dalam sejarah hidup diraikan begitu sekali dan hari pertama dalam sejarah digelar GRADUATE bukannya STUDENTS lagi . Terujanyaaa , hanya Allah yang tahu perasaan ini J

Okay , Yana terus cerita pasal dekat Dewan Politeknik tu . Dekat 2 jam kot tunggu majlis tu start , so selama 2 jam , mak aihh banyak cerita dan kenangan indah yang terlakar dekat situ . Terlakar dalam ingatan tak mungkin ku lupakan :P Okay pagi tu biasalah kene daftar dulu , yana punya number 28 . Depan kan ? Line number 3 . Btw Sek Agama Bandar Endau first sekali . Mula mula masuk tu nak mencari tempat semua orang tengok ,  malu gilaa . Tapi buat bodohh jee ahhh ! Duduk duduk terus berborak dengan kawan3 cuma besties tercinta Zaharozad je takdatang lagi . Hok budak laki tak habis3 memerli Yana , takpernah tengok gaya tudung yang Yana pakai gamaknya . Ah buat donnow sama mereka . Dalam 8:30 baru dia datang . Haihh berseri muka tengok dia .


Sempat juga text Chiera . Aumm dia number 165 . And then dapat juga jumpa . Dia text suruh pergi toilet . Hee sempat juga snap pict , buat kenangan kan . Nanti dah tak jumpa , Sumpa Chieraa rindu awak :’( Zahar , rindu kau juga nnati . Hmm . Rindu gila ahh diaorangg . Seriously Chiera makin comel , makin tinggi , Zahar makin cantik , makin tinggu . Aku juga yang bantut :’(  Nanti akhir entry nie yana masukkan pict tu , rasanya sikit je , pict yang lain pada Chiera . Yang terharunyaa Chiera pakai phone sama dengan Yana . Bestieslahh katakan J
Hehehe , lama juga lepak kat luar , sempat berpeluk peluk lagi . Hee . Okay dah masuk tu Chiera tunjuk tempat dia . Ohh baru tahuu . Dia kataa bye sayang . Aumm terharu .


Ok , duduk duduk je kene sakat dengan Jamil . menyampahnya . Tak habis habis kata ‘Budak sombong , budak sombong’ . Eii sakit hati nie :P Lepastu yana kata “Ahh taknak kawan kau!’ . Tetibe dia text ‘Dah sombong taknak kawan orang pulak’. Ehh menyampah taw :P Lepastu tengah shok3 borak dia kata "Wehh sini lah aku nak cakap nie. Taknak kat sana malu". Hahah sengal okay . Biasalah member baik kan Jamil ? :* Okay . Hahaha kelakar , tapi seriously perangai macam Apit :D Okay dah ambil hadiah semua tu , kitaorang duduk balik . Heheh balik dari majlis tu dalam pukul 12 kot . Chaw dulu malas tunggu dah . kebulurann
!!



Yang paling terharunya , bila sampai je , Afidah kata “Zulyana, Tadi Ustazah Khamsah cari awak”. Mee Ya Allah , Ustazah still ingat aku . Terharunya . And then waktu Yana pusing belakang kan , Ustazah Lambai sambil Senyum . Yana pun senyum balik , Banyak jali Ustazah senyum dekat Yana . Yaa Allah , Terharunya , Ustazah takpernah lupa aku even aku paling nakal duluu . Selalu taknak dengar cakap dia bila dia mengajar . Tapi Alhamdulillah subject dia Yana lulus :) Tapi yang paling terkilannya , Yana tak sempat salam dia semalam , tak sempat bergambar , tak sempat minta maaf , taksempat ucap terima kasih . Taksempat :’( Bodohnya Yana semalam tak cari dia , kenapa lah aku galok sangat nak balik sampai lupa nak jumpa dia . Hmm takpelah lain kali jumpa .. Tapi Yana still terkilan :’( Takpelah nanti text ustazah jelah . Hmm .





Dewan politeknik mersing .
majlis konvokesyen sijil darjah khas sekola sekolah agama daerah mersing tahun 2013 ;)
sabtu , 6 july 2013 .





Older Post | Newer Post
Little Paris

Hi peeps! I'm Zulyana. Welcome to Paris!
Direspect me? Fuck you bitch ♡
♧ Bonjour ♧
Facebook | Twitter

Navigate

Diary About Me Stuffs Linkies

Eiffel Tower


Hearted
Daisypath Anniversary tickers
Let's Shout !



The Credit

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Anak Yahya
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!