//Little Paris ♕
ENDING :')
Saturday, 14 September 2013 @ 2:02 pm | 0 Eiffel [s]

<
ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟﺮﺤﻤﻦ ﺍﻟﺮﺤﻴﻢ


Kadang kadang saya terfikir , 
siapa saya pada awak ?
 Kat mana saya di hati awak ?
Awak perlukana saya atau tidak ? 


Semuaorang pernah patah hati kan ? Hahaha macam aku jugaklah . Semuaorang ada orang yang dia sayang kan ? Hahaha macam aku jugaklah . Semuorang ada kisah cinta memasing kan ? Hahahaha macam aku jugaklah . Cuma maybe kisah aku berbeza sikit . Mungkin tak sedih , tapi bagi aku yang alami bende nie , seriusly sedih . Yelah dekat 2 tahun kot together last last , kia putus tengah jalan . Haha btw , mesti korang ingat kitaorang couple kan ? Takdelah , senanya kitaorang TTM je or Cinta Plantonik maybe :') Membe3 kita pun cakap yang kita dengan TTM je . Yang taksangkanya classmate dia ada cakap kita ni scandel dengan dia . dia tu pakwe kita lah . Haha memacam gosip kita dengar . Yang pastinya kita takpernah couple dengan dia . dia cakap dia taknak couple sebab kita ni PENTINGKAN DIRI SENDIRI . Haha entahlah tang mana yang pentingkan diri sendiri tuu -,,-


Entahlah kan . besties kita semua cakap LUPAKAN je dia , TINGGALKAN je dia . Buang masa tunggu dia . Lelagi Afiqah . Dia lah selalu bagi kita semangat , nasihat , time kita sedih , kita gaduh dengan lelaki tu . Haha dia cakap buang masa tunggu lelaki macam tu , dia tu pentingkan diri sendiri lah , dia tu nak guna gunakan kita jelah . Kekadang ada betulnya juga apa yang Fyqah cakap . Cuma kita taksedar . Abang kiat pulak selalu nasihatkan kita dia cakap lelaki macam tu takpayah tunggu , buang masa je . Kalau dia im ke ape ke , takpayah reply . Tapi kan abang , sorry adek dah terReply . hehe . apepun abang sellau bagi adik nasihat apa semua , bagi semangat , abang selalu ada dengan adik . Thanksyou abang :* Syamim pun selalu juga bagi nasihat , even pemikiran dia tu tak macam Fyqah and Syamim . ahaha dia selalu buat aku senyum :') Syuhada pulak bila kita cakap kita tak boleh lupakan lelaki tu dia mesti cakap saya tahu bila kita dah sayang orang tu , memang susah kita nak lupakan dia . Betullah apa yang dia cakap tu . Cuma kekadang kita terasa giveup sangat penat dah tunggu dia . Dia langsung taknampak kita . Erghh >_< 



Hahaha . Banyak kali dah bergaduh dengan dia . Petang tu molek je , nanti malam perang . Everyday gitu . Penat tuu . Penat tahan air mata dan penat kawal perasaan . Hahah kita tak sesuai kot dengan dia . Dia bukan jodoh kita kot . Hahaha senanya aku dah GIVEUP ! Okaylah yang paling takfahamnye kan , DIA NI SAYANG AKU KE TAK ? Bende ni yang selalu ada dalam pale otak nie . Kadang kadang macam sayang . kadang kadang macam tak . Dia ni buat kita macam tempat hilangkan bosan je . kann kannn . Dulu kan , giler bahagia lahh . Tapi sejak dia couple with my classmate , sejak tu ada sikit kerosakan . Kah3 . maybe takda jodoh kot . Aku terima semua itu :'3 Chewahhh ~


Orang cakap, Kalau kita berat nak terima someone dalam hidup kita, maknanya dia bukan jodoh kita. Tapi, kalau kita berat nak tinggalkan / lupakan someone, apa maknanya pula? :/

Wakaka . persoalannya sekarang , patut ke aku tunggu dia ? patut ke aku sayang dia lagi ? Hah tu lah persoalan yang selalu dan sedang bermain main di dalam kepala otak aku ni . Aku sendiri pun dah takfaham dengan perasaan aku . Kadang kadang kene time aku sayang dia sayang dia gegila , kene time aku benci dia aku benci dia , kene time aku malas care pasal malas care pasal dia , kene time aku rindu du seriusly rindu . Haa macam mana ni ? Aku takfahm aku takfaham . Haha aku rasa macam nak bagi peluang dekat hati ni sampai habis tahun ni kot :') Maybe tengok pada keadaan . Hihi . Okaylah chaw dulu  . Kang taip pepanjang kang , aku makin cinta sayang semua kat dia kang . Hehehe loveyou anak gajah :*

Belajar untuk kehilangan dia , andai dia bukan jodohmu .

Belajar untuk tabah , andai dia pergi dari hidupmu .
Belajar untuk menerima hakikat yang dia bukan milikmu .
Belajar untuk berhenti mencintai dia , andai cinta dia bukan untukmu .
Belajar utk melupekan dia , andai dia tak mengingatimu.
Belajar untuk menerima cinta lain , kerana dia hanye tinggal kenangan :)




Older Post | Newer Post
Little Paris

Hi peeps! I'm Zulyana. Welcome to Paris!
Direspect me? Fuck you bitch ♡
♧ Bonjour ♧
Facebook | Twitter

Navigate

Diary About Me Stuffs Linkies

Eiffel Tower


Hearted
Daisypath Anniversary tickers
Let's Shout !



The Credit

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Anak Yahya
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!